Πασχαλινά λαγουδάκια από μπουκάλι

Πασχαλινά λαγουδάκια από μπουκάλι Η άνοιξη μπήκε! Το Πάσχα είναι ήδη εδώ! Και επειδή μου αρέσει να διακοσμώ το σπίτι μας και το Πάσχα (αφού πρώτα το καθαρίσω καλά καλά ) σκέφτηκα φέτος να κάνουμε μόνο δικά μας πασχαλινά, αφού μπορούμε να βρούμε τόσες πολλές ιδέες στο ίντερνετ. Και σίγουρα αυτά τα Πασχαλινά λαγουδάκια από […]

Πασχαλινά λαγουδάκια από μπουκάλι

Η άνοιξη μπήκε! Το Πάσχα είναι ήδη εδώ!

Και επειδή μου αρέσει να διακοσμώ το σπίτι μας και το Πάσχα (αφού πρώτα το καθαρίσω καλά καλά ) σκέφτηκα φέτος να κάνουμε μόνο δικά μας πασχαλινά, αφού μπορούμε να βρούμε τόσες πολλές ιδέες στο ίντερνετ.

Και σίγουρα αυτά τα Πασχαλινά λαγουδάκια από πλαστικό μπουκάλι, θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα μας φέρουν το Πασχαλινό πνεύμα στο σπίτι μας, αλλά θα τα ευχαριστηθούν και τα πιτσιρίκια μας μιας και μπορούμε να τα φτιάξουμε μαζί!

.

Για τα Πασχαλινά λαγουδάκια θα χρειαστείτε:

 • ένα πλαστικό μπουκάλι
 • χαρτάκια για cupcakes
 • ενα στιλό
 • χάρτινα αυτιά (μπορείτε να τα αγοράσετε ή να τα φτιάξετε μόνοι σας)
 • ζαχαρωτά(κουφέτα) ή σοκολατάκια σε σχήμα αυγού ή ότι γλυκάκι θέλετε
 • ένα ψαλίδιΠάρτε το πλαστικό μπουκάλι, καθαρίστε το και αφαιρέστε την ετικέτα.Πάρτε τα χαρτάκια για cupcakes και ανοίξτε δύο τρύπες, όπου θα τοποθετήσετε τα αυτιά του κουνελιού.

  Πάρτε ένα μαρκαδοράκι και ζωγραφίστε το πρόσωπο του κουνελιού (μάτια, μύτη, μουστάκι ,στόμα).

  Γεμίστε το μπουκάλι με τα ζαχαρωτά.

  Μετά από αυτό, βάλτε τα χαρτάκια των cupcakes ανάποδα, στην κορυφή του μπουκαλιού.

  Και τελειώσατε! Τόσο εύκολα! Μια απλή και αγαπημένη δημιουργία! 

  Βάλτε γύρω του και λίγο ψεύτικο γρασίδι, φτιαγμένο από χρωματιστό χαρτί για να απογειώσει τη δημιουργία σας! Και τώρα τοποθετήστε το σε έναν περίοπτο χώρο του σπιτιού για να το βλέπετε και να το θαυμάζετε!

Πηγή:e-mama.gr