Τι θα χρειαστείτε για τις ανοιξιάτικες βόλτες με το παιδί

Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και η μέρα μεγαλώνει, δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μένετε μέσα. Πάρτε το παιδί σας, βγείτε από το σπίτι και χαρείτε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα. Ας δούμε τι θα χρειαστείτε για τις βόλτες σας: Αθλητικά παπούτσια: Ξεχάστε τις μπότες και τα χοντρά χειμωνιάτικα παπούτσια και επενδύστε σε ένα ζευγάρι αθλητικά που […]

Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και η μέρα μεγαλώνει, δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μένετε μέσα. Πάρτε το παιδί σας, βγείτε από το σπίτι και χαρείτε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα. Ας δούμε τι θα χρειαστείτε για τις βόλτες σας:

  • Αθλητικά παπούτσια: Ξεχάστε τις μπότες και τα χοντρά χειμωνιάτικα παπούτσια και επενδύστε σε ένα ζευγάρι αθλητικά που θα σας επιτρέπουν να περπατάτε με άνεση, να τρέχετε και να παίζετε με το μικρό σας.
  • Ένα ελαφρύ καρότσι: Προτιμήστε ένα καρότσι που μπορείτε να σπρώχνετε εύκολα και χωρίς κόπο και που δε θα ζεσταίνει το παιδί σας. Πρέπει όμως να έχει προστατευτικό για τον ήλιο.
  • Αντηλιακό, γυαλιά και καπέλο: Και αφού μιλάμε για τον ήλιο, μην περιμένετε το καλοκαίρι για να προστατευτείτε από αυτόν. Αντηλιακή προστασία για εσάς και τα παιδιά σας από τώρα.
  • Μια μεγάλη τσάντα: Για να χωρά τα απαραίτητα (ρούχα, πάνες, φαγητό κλπ). Ιδανικά με θήκες για να μπορείτε να βρίσκετε εύκολα το καθετί.
  • Ποδήλατο, πατίνι ή μπάλα: Ήρθε η ώρα να τα βγάλετε από την αποθήκη και να αφήσετε τα παιδιά σας να διασκεδάσουν.
  • Την καλή σας διάθεση: Η αλήθεια είναι ότι η παιδική χαρά ή το πάρκο είναι κάπως βαρετά για τους γονείς, όμως σκεφτείτε πόσο καλό κάνουν στα παιδιά σας. Γι’ αυτό αφήστε στην άκρη την γκρίνια και απολαύστε τις ανοιξιάτικες βόλτες σας.

Πηγή:mother.gr