Ερυθρ. Σταυρός Κέρκυρας-Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρα Α’ Βοηθειών

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019  ώρα 10.00-13.30 στην πλ. Αννουντσιάτα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Α’ Βοηθειών,  επιδείξεις Α’ Βοηθειών , ΚΑΡΠΑ και εξωτερικού απινιδιστή με τα συμμετοχή των παρευρισκόμενων με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης σε Α’ Βοήθειες. Ο φετινός εορτασμός είναι αφιερωμένος στην αντιμετώπιση του […]

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019  ώρα 10.00-13.30 στην πλ. Αννουντσιάτα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Α’ Βοηθειών,  επιδείξεις Α’ Βοηθειών , ΚΑΡΠΑ και εξωτερικού απινιδιστή με τα συμμετοχή των παρευρισκόμενων με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης σε Α’ Βοήθειες.

Ο φετινός εορτασμός είναι αφιερωμένος στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού, και ο Ερυθρός Σταυρός , ο μεγαλύτερος διεθνής οργανισμός με πιστοποίηση στην εκπαίδευση Α’ βοηθειών, θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα πως όλοι έχουν τη δυνατότητα να μάθουν Α Βοήθειες και πως καμία κοινωνική ομάδα δεν πρέπει να αποκλειστεί  από τη γνώση.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr