Φτιάχνω πύραυλο με ρολά από χαρτί υγείας

Φτιάξαμε ένα φανταστικό πύραυλο με ρολά από χαρτί υγεία και τα κορίτσια μου ενθουσιάστηκαν κι έπαιξαν πολύ μαζί του! Παίζουν τα κορίτσια με πυραύλους; Βεβαίως και παίζουν και μάλιστα το απολαμβάνουν πολύ! Ίσως ο πύραυλος να σας φαίνεται πιο αγορίστικο παιχνίδι! Εμένα πάλι όχι. Είναι που δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες και να λέω […]

Φτιάξαμε ένα φανταστικό πύραυλο με ρολά από χαρτί υγεία και τα κορίτσια μου ενθουσιάστηκαν κι έπαιξαν πολύ μαζί του! Παίζουν τα κορίτσια με πυραύλους; Βεβαίως και παίζουν και μάλιστα το απολαμβάνουν πολύ! Ίσως ο πύραυλος να σας φαίνεται πιο αγορίστικο παιχνίδι! Εμένα πάλι όχι. Είναι που δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες και να λέω ότι τα κορίτσια παίζουν μόνο με κούκλες και τα αγόρια μόνο με αυτοκινητάκια! Μου φαίνεται, πως να το πω, κάπως στενόμυαλη σκέψη αυτή.

Γενικά, αφήνω τα κορίτσια μου να παίζουν με όποιο παιχνίδι θέλουν και δεν κάνω διάκριση ανάμεσα σε αγορίστικα και κοριτσίστικα παιχνίδια! Και να σας πω την αλήθεια η Ελένη και η Έλλη απολαμβάνουν πάρα πολύ να παίζουν με τα λεγόμενα “αγορίστικα” παιχνίδια όχι επειδή είναι αγοροκόριτσα, αλλά επειδή είναι απλά παιδιά, γεμάτα περιέργεια να δοκιμάσουν και να εξερευνήσουν τα πάντα γύρω τους!

Έτσι όταν τους είπα να φτιάξουμε πύραυλο με ρολά από χαρτί κουζίνας και χαρτί υγείας τρελάθηκαν από τη χαρά τους!

Φτιάχνω πύραυλο με ρολά από χαρτί υγείας: Υλικά

1 ρολό από χαρτί κουζίνας

3 ρολά από χαρτί υγείας

αλουμινόχαρτο, 1 χαρτόνι κίτρινο (ή άλλο χρώμα)

ψαλίδι, κόλλα, συρραπτικό, σελοτέιπ

αυτοκόλλητα για διακόσμηση (προαιρετικά)

Πηγή:https://mylittleworld.gr/