Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος Ανάγνωσης ELA Read for Good

Τα Χριστούγεννα είναι αγαπημένη γιορτή. Έχουμε το χρόνο, την ανάγκη και την κατάλληλη ατμόσφαιρα να φανταστούμε, να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας , να ονειρευτούμε … Και συγχρόνως είναι μια ευκαιρία να εκτιμήσουμε αυτά και αυτούς που έχουμε, να νοιαστούμε τους συνανθρώπους μας, να μοιραστούμε .   Με αυτές τις σκέψεις και με πολύ αγάπη […]

Τα Χριστούγεννα είναι αγαπημένη γιορτή.

Έχουμε το χρόνο, την ανάγκη και την κατάλληλη ατμόσφαιρα να φανταστούμε, να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας , να ονειρευτούμε …

Και συγχρόνως είναι μια ευκαιρία να εκτιμήσουμε αυτά και αυτούς που έχουμε, να νοιαστούμε τους συνανθρώπους μας, να μοιραστούμε .

 

Με αυτές τις σκέψεις και με πολύ αγάπη τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Andrioti School, A. Spanou School of English, Evi Grammenou School of English και το Κέντρο Ισπανικής Γλώωσας Kωνσταντίνας Κοντογιάννη – Loayza, ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Καινοτόμων Εκπαιδευτηρίων, συμμετέχουν δυναμικά στην πανελλήνια δράση: ‘READ FOR GOOD’ από τις 11 έως τις 22 Δεκεμβρίου.

 

Η δράση περιλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις και ένα βασικό στόχο: να διαβάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και να συγκεντρώσουμε χρήματα για τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ.

 

Μέσα από τη σελίδα www.corfukids.gr θα παρακολουθούμε αυτή την ευφάνταστη δράση και θα δημοσιεύουμε φωτογραφίες και υλικό.

 

Στηρίξτε το ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ των μαθητών και δώστε τους τη δυνατότητα να στείλουν μια μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά της κιβωτού μέσα από τις σελίδες των αγαπημένων τους βιβλίων.

 

https://www.facebook.com/changingthefaceofeducation