Δώστε στα γυαλιά σας μια δεύτερη ευκαιρία. Δωρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica είναι κοντά σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες με ειδικά προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η καμπάνια “Δώστε στα γυαλιά σας μια δεύτερη ευκαιρία” έχει στόχο τη συγκέντρωση γυαλιών & σκελετών που θα προωθηθούν σε αναπτυσσόμενες χώρες, για παιδιά με προβλήματα όρασης που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica […]

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica είναι κοντά σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες με ειδικά προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η καμπάνια “Δώστε στα γυαλιά σας μια δεύτερη ευκαιρία” έχει στόχο τη συγκέντρωση γυαλιών & σκελετών που θα προωθηθούν σε αναπτυσσόμενες χώρες, για παιδιά με προβλήματα όρασης που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica υπάρχουν οργανωμένα stands, όπου ασθενείς, συνοδοί και επισκέπτες μπορούν να προσφέρουν τα γυαλιά ή τους σκελετούς τους, είτε γιατί έχουν αλλάξει συνταγή, είτε γιατί έχουν υποβληθεί σε διαθλαστική επέμβαση με laser, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο κρίνουν ότι δεν τα χρειάζονται μελλοντικά.

Ας γίνουμε λοιπόν όλοι μαζί μια δυνατή ομάδα και ας προσφέρουμε σε άτομα με σοβαρά διαθλαστικά προβλήματα και όχι μόνο τη δυνατότητα να ‘γνωρίσουν’ τον κόσμο καλύτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 263063, 2310 413131

info@ophthalmica.gr

Πηγή:www.ophthalmica.gr