Και μετά το σχολείο τι; Πού και πώς το παιδί σου θα περάσει δημιουργικά;

Στην ζωή των παιδιών, όλα χρειάζονται: το παιχνίδι, η διασκέδαση, η ανεμελιά αλλά και η μάθηση! Ειδικά αν το πιτσιρίκι σας είναι σε ηλικία που θέλει να τα μαθαίνει όλα και απορροφά ό,τι ακούει σαν σφουγγάρι, καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή την ικανότητά του. Σας βρήκαμε ένα χώρο δημιουργικής απασχόλησης, που θα κάνετε στέκι […]

Στην ζωή των παιδιών, όλα χρειάζονται: το παιχνίδι, η διασκέδαση, η ανεμελιά αλλά και η μάθηση! Ειδικά αν το πιτσιρίκι σας είναι σε ηλικία που θέλει να τα μαθαίνει όλα και απορροφά ό,τι ακούει σαν σφουγγάρι, καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή την ικανότητά του. Σας βρήκαμε ένα χώρο δημιουργικής απασχόλησης, που θα κάνετε στέκι σας!

K.Δ.Α.Π. Smartkids

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης SmartKids είναι μια πιστοποιημένη από το κράτος εκπαιδευτική δομή η οποία έχει ως σκοπό της την δημιουργική απασχόληση παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών. Μουσικοκινητική αγωγή, θεατρική αγωγή, πληροφορική, ρομποτική, εικαστικά, μαγειρική, δημιουργική γραφή, γυμναστική, zumba, ομαδικά παιχνίδια και πειράματα είναι μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει το Κ.Δ.Α.Π SmartKids.

Η εκπαίδευση των παιδιών δεν σταματάει με τη λήξη του σχολείου αλλά συνεχίζεται μέσω των  δραστηριοτήτων του Κ.Δ.Α.Π SmartKids!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλ.2661 030139.6947684336

Διεύθυνση:Εθνική Παλαιοκαστρίτσας, Αλυκές Ποταμού(πλησίον πρώην Β’ Δ.Ο.Υ)