Σας ενδιαφέρει να προσφέρετε στα παιδιά σας ξεχωριστή δημιουργική απασχόληση εντελώς δωρεάν?

Σας ενδιαφέρει να προσφέρετε στα παιδιά σας ξεχωριστή δημιουργική απασχόληση εντελώς δωρεάν? Το ΚΔΑΠ Smartkids προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα απογευματινής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες όπως: zumba, ομαδικά παιχνίδια και πειράματα ,ρομποτική, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική γραφή, γυμναστική, μικροί αρχιτέκτονες, μουσικοκινητική,  μικροί σεφ… και πολλά άλλα!!! Τα παιδιά έχουν την μοναδική ευκαιρία να […]

Σας ενδιαφέρει να προσφέρετε στα παιδιά σας ξεχωριστή δημιουργική απασχόληση εντελώς δωρεάν? Το ΚΔΑΠ Smartkids προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα απογευματινής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες όπως: zumba, ομαδικά παιχνίδια και πειράματα ,ρομποτική, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική γραφή, γυμναστική, μικροί αρχιτέκτονες, μουσικοκινητική,  μικροί σεφ… και πολλά άλλα!!!

Τα παιδιά έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, οι οποίες θα γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά το χρόνο τους. Παράλληλα καλλιεργούνται η έκφραση των συναισθημάτων, η ομαδικότητα, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη, η σωματική κίνηση και η όξυνση των αισθήσεων ενώ ενισχύονται η αυτοσυγκέντρωση, η υπομονή, η αυτοπεποίθηση, η παρατηρητικότητα και η αυτοεκτίμηση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλ.2661 030139.6947684336

Διεύθυνση:Εθνική Παλαιοκαστρίτσας, Αλυκές Ποταμού(πλησίον πρώην Β’ Δ.Ο.Υ)