5ος ΜΑΜΑTHON , ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ 

5ος ΜΑΜΑTHON , ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ Την Κυριακή 19 Μαίου στέλνουμε το δικό μας μήνυμα , μαζί με τα παιδιά μας, τους συζύγους μας , τους φίλους μας , τους γονείς μας. Για 5η συνεχή χρονιά , τιμούμε όλες τις Μανούλες του κόσμου .Μητέρες που δίνουν την προσωπική τους μάχη , Μητέρες που παλεύουν δίπλα στα […]

5ος ΜΑΜΑTHON , ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ
Την Κυριακή 19 Μαίου στέλνουμε το δικό μας μήνυμα , μαζί με τα παιδιά μας, τους συζύγους μας , τους φίλους μας , τους γονείς μας. Για 5η συνεχή χρονιά , τιμούμε όλες τις Μανούλες του κόσμου .Μητέρες που δίνουν την προσωπική τους μάχη , Μητέρες που παλεύουν δίπλα στα παιδιά τους , Μητέρες που έχασαν παιδί , Μητέρες που παλεύουν καθημερινά να σταθούν στα πόδια τους !
Ενα όμορφο πρωινό γεμάτο όμορφες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους που και φέτος θα είναι ΜΑΓΙΚΕΣ με πολύ κέφι, μουσική και κεράσματα. Από την έναρξη του Μαμαθον και σε όλη την διάρκεια θα γίνεται δειγματοληψία για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο Οραμα Ελπίδας, όπως πλέον έχει καθιερωθεί σε κάθε μας δράση.
Σας περιμένουμε